Mielipalvelut
Varaa aika
Varaa aika
Varaa aika

Ajanvaraus

Ajanvarauskalenteri toimii taas normaalisti, kiitos kärsivällisyydestänne!

Tyhjennä valinnat
Ajanvarauskalenterimme toimii parhaiten valitsemalla useamman rajaavan tekijän, kuten esimerkiksi valitsemalla Palvelu-kohdasta sinulle sopivan palvelun ja sitten Kalenteri-kohdasta sopivan päivämäärän. (Kalenteri-kohdasta voit myös kätevästi katsoa kaikki vapaat tapaamisajat tietylle päivälle.)
Etätapaamiset
Jos toivot etätoteutusta, voit varata kalenterista Etäajan tai kirjoittaa toiveesi Viesti-kenttään
Uusi asiakas
Uusille asiakkaille suosittelemme Ensikartoitusta. Voit varata ajan Palvelu-valikon kohdasta Uusi asiakas

7 syytä valita Mielipalvelut terapeuttiseksi kumppaniksesi

1. Kohtaamme sinut kokonaisena ihmisenä - Ihminen on ruumiillinen, rytminen, psyykkinen ja sosiaalinen olento. Tarjoamme moniulotteista tukea, jossa sinä tulet kuulluksi ja pääset vaikuttamaan oman hyvinvointipolkusi suunnitteluun.

2. Mielipalveluiden palvelut perustuvat viimeisimpään, laadukkaaseen tutkimukseen. Seuraamme jatkuvasti tieteellistä keskustelua uusista menetelmistä, joita otamme käyttöön harkitusti. Mielestämme tutkimustiedon tuominen terapiakäytäntöihin on liian kankeaa. Usein viralliset suositukset laahaavat tutkimuksen perässä. Haluamme antaa asiakkaillemme mahdollisuuden saada parasta mahdollista, viimeisimpään tietoon pohjautuvaa kokonaisvaltaista terapiaa ja tukea.

3. Lääkkeet ovat toisinaan tarpeellisia, mutta niistä on myös paljon harmia. Punnitsemme kanssasi erittäin tarkasti, että ovatko psyykenlääkkeet tarpeen juuri sinun parantumisessasi. Toisinaan ovat, mutta kovin usein pääsemme yhtä hyviin tuloksiin ilmankin ja ilman lääkkeiden mukanaan tuomia mahdollisia harmeja.

4. Monipuolinen osaaminen käytössäsi. Hyödynnämme psyko- tai psykologiterapiaa, aikabiologisia hoitoja, ravintoterapiaa, uniklinikkaa, urheilua, eri lyhytterapian muotoja ja monia muita elämäsi kannalta keskeisiä tekijöitä matkallasi kohti hyvinvointia.
Tarvittaessa terapeuttisi hyödyntää monipuolisen yhteisömme ammattitaitoa, kun suunnittelette miten elämäsi tasapainoisuutta tai vaikkapa nautinnollisuutta lisätään.

5. Tarvittaessa osallistamme verkostoasi toipumiseesi. Sosiaalisina olentoina meidän ihmissuhteemme ovat usein hyvinkin keskeisessä osassa hyvinvointimme kannalta. Usein sinulle tärkeiden ihmisten osallistaminen terapeuttiselle polullesi onkin tosi hyödyllistä. Toki läheistesi osallistaminen on aina sinun päätöksesi.

6. Mielipalvelut on arvostettujen psykologien, Anna-Kaisa Turpeisen ja Aku Kopakkalan perustama boutique-henkinen mielenterveyspalveluiden tarjoaja. Ennen Mielipalveluiden perustamista Anna-Kaisa ja Aku ovat työskennelleet mielenterveyspalveluiden johtotehtävissä esimerkiksi Mehiläisessä ja Aavassa.

7. Panostamme tietoturvaan - Mielipalvelut Oy on pieni kotimainen yritys, joka käyttää asiakastietojensa käsittelyyn Suomalaisen Nordhealth Oy:n tarjoamaa erittäin tietoturvallista asiakasjärjestelmää. Näin haluamme varmistaa, että tietosi eivät ikinä siirry vieraisiin käsiin tai Suomen lakien tavoittamattomiin, kansainvälisille palvelimille.

Asiantuntijamme

Aku Kopakkala
psykologi
Etävastaanotto
Helsinki
Käyttämiäni menetelmiä ovat mm. Interpersoonallinen terapia, aikabiologiset hoidot, elämäntapaan liittyvien seikkojen korjaus (esim. liikunta ja ravinto), perhetapaamiset yms.
Alma Sipilä
Psykologi, lyhytterapeutti
Etävastaanotto
Helsinki
Olen koulutukseltani psykologi, tanssi-ja liiketerapeuttisten menetelmien ohjaaja ja pian valmistuva Wayfinder-lifecoach -valmentaja.
Anna-Kaisa Turpeinen
Psykologi, yksilö- ja ryhmäpsykoterapeutti
Kela-pätevyys
EI UUSIA
Etävastaanotto
Helsinki, Tampere
Ari Lehtonen
Pari- ja Perhepsykoterapeutti, yksilöpsykoterapeuttiopiskelija
Kela-pätevyys
Etävastaanotto
Helsinki
Olen toiminut lähes 30 – vuoden ajan perheiden parissa niin yksilöiden, pariskuntien, vanhempien kuin lasten ja nuorten kanssa. Varaa aika tapaamiselle ajanvarauskalenteristani.
Arttu Myllymäki
Psykologi, neuropsykologiaan erikoistuva
Etävastaanotto
Tampere
Olen työskennellyt pitkään neuropsykiatrisissa työryhmissä. Minulla laajaa perehtyneisyyttä autismikirjon häiriöistä sekä tarkkaavaisuuden ja keskittymisen vaikeuksista (ADHD, ADD).
Erkki Ellonen
psykoterapeutti, psykologi
Kela-pätevyys
Etävastaanotto
Tampere
Terapiatyöni perustuu kognitiiviseen käyttäytymisterapiaan, jossa otan huomioon kehon ja mielen yhteyden ja toimimisen sosiaalisessa ympäristössä.
Hanna Sippala
psykologi
Etävastaanotto
Helsinki
Tavoitteenani on, että jokainen asiakkaani tulee kohdatuksi ja nähdyksi kokonaisena inhimillisenä ihmisinä eri puolineen.
Johanna Pesola
psykologi, yksilöpsykoterapeutti
Kela-pätevyys
EI UUSIA
Etävastaanotto
Helsinki
Lähestymistapani terapiatyössä pohjautuu ratkaisukeskeisyyteen, mutta käytän myös muiden suuntauksien menetelmiä joustavasti.
Laura Männistö
Terveydenhoitaja, seksuaaliterapeutti
Etävastaanotto
Seksuaaliterapeuttina minulle on tärkeää ymmärtää asiakkaani arvomaailmaa ja saada kokonaisvaltainen käsitys asiakkaani elämäntilanteesta ja seksuaalihistoriasta.
Liisa Vaalasranta
Psykologi, lyhytterapeutti
Etävastaanotto
Helsinki
Tarjoan psykologin keskusteluapua jaksamisen ja elämän haasteiden tueksi. Ota rohkeasti yhteyttä kun tarvitset apua mielen pulmissa.
Marja Laakso
Toimintaterapeutti, Pari- ja Perhepsykoterapeutti (KELA)
Kela-pätevyys
Etävastaanotto
Helsinki
Olen psykoterapeutti, toimintaterapeutti, erityisopettaja ja työnohjaaja. 
Milja Käpynen
Psykologi, lyhytterapeutti
Etävastaanotto
Tampere
Olen psykologi ja minulla on kokemusta lasten, nuorten, perheiden ja nuorten aikuisten parista työskentelemisestä. Tutustu minuun paremmin profiilissani.
Mira Laitinen
psykologi
Etävastaanotto
Helsinki
Minulle tärkeitä periaatteita työskentelyssä ovat kunnioitus, asiakaslähtöisyys ja yhdenvertaisuus. Työotteeni on joustava ja lyhytterapeuttinen.
Niina Lappalainen
psykologi, yksilöpsykoterapeuttiopiskelija
Etävastaanotto
Helsinki
Olet tervetullut vastaanotolleni minkälaisen hyvinvointiasi uhkaavan ongelman tai oireen takia, tai kun haluat syvemmin ymmärtää itseäsi tai löytää uusia tapoja edistää hyvinvointiasi.
Ruut Kanko
Psykologi, lyhytterapeutti
Etävastaanotto
Tampere
Työotteeni pohjautuu Hyväksymis- ja Omistautumisterapiaan (HOT-terapia), joka heijastaa myös omia arvojani psykologina.
Saara Korhonen
Psykologi
Etävastaanotto
Tampere
Olet lämpimästi tervetullut vastaanotolleni, kun kaipaat psykologin keskusteluapua haastavassa elämäntilanteessa. Saatavilla ilta-aikoja. Lisätietoa löydät tutustumalla profiiliini.
Satu-Merita Vuorinen
Sairaanhoitaja, Yksilöpsykoterapeuttiopiskelija, pariterapeutti, seksuaaliterapeutti
Etävastaanotto
Helsinki
Työskennellessäni mielenterveyspalveluissa olen kohdannut monenlaisia ja erilaisia asiakkaita mielen pulmineen. Haluan aina ottaa jokaisen asiakkaani vastaan empaattisesti ja kuuntelevasti.
Soili Takkala
Vertaisasiantuntija, rentoutusohjaaja, filosofi
Etävastaanotto
Helsinki
Olen vetänyt Suomen ensimmäistä SSRI-vieroituksen vertaisryhmää vuodesta 2015. Toimintaani ohjaavat tieto, taito, kokemus ja läsnäolo sekä halu auttaa. Motto: Mielellään avuksi.
Taina Repo
Psykologi, sertifioitu EMDR-terapeutti, perheterapeutti (KELA), työnohjaaja (STOry)
Kela-pätevyys
Etävastaanotto
Helsinki
Olen laillistettu psykologi, sertifioitu EMDR-terapeutti, perheterapeutti, työnohjaaja (STOry). 25 vuoden kokemus psykologin työstä nuorten, nuorten aikuisten ja perheiden parissa.
Tanja Moring
Sosionomi, ET seksuaaliterapeutti, MBB-terapeutti, kriisityöntekijä,
Etävastaanotto
Helsinki, Tampere
Olen erityistason seksuaaliterapeutti ja seksuaaliväkivallan asiantuntija, kriisityöntekijä, sertifioitu Mind-Body Bridging -terapeutti, (kognitiiviskehollinen lyhytterapia)
Yrjö Säävälä
Psykologi, yksilö- ja ryhmäpsykoterapeutti
Kela-pätevyys
EI UUSIA
Etävastaanotto
Helsinki
Olen psykologi ja psykoterapeutti (VET). Koulutuksiani ovat gestalt-psykoterapia, kognitiivisbehavioraalinen työote, ryhmätyönohjaus koulutus, NLP-practioner -koulutus.
map-markercalendar-fulllaptop-phonecrossmenu