Mielipalvelut
Varaa aika
Varaa aika
Varaa aika
Näytä kaikki asiantuntijat

Hanna Sippala

psykologi

Helsinki
Etävastaanotto
suomi

Moikka! Olen Hanna ja työskentelen Mielipalveluissa psykologina.

Mielipalveluiden ohella teen töitä työterveydessä. Tavoitteenani on, että jokainen asiakkaani tulee kohdatuksi ja nähdyksi kokonaisena inhimillisenä ihmisinä eri puolineen. Toivon myös voivani tarjota sinulle sopivassa suhteessa lämpöä, lempeyttä ja jämäkkyyttä. Pyrkimyksenäni onkin kulkea rinnallasi, kannatella sinua ja luoda toivoa, erityisesti silloin kuin tunnelin päässä ei näy kuin himmeä valonpilkahdus, jos sitäkään. Tapaamisistamme saat todennäköisesti myös uudenlaisia työvälineitä pitää omasta hyvinvoinnistasi huolta.

Työskentelyssämme voimme hyödyntää muun muassa erilaisia kehomielellisiä, psykofyysisiä menetelmiä. Psykofyysisten menetelmien avulla on mahdollista oppia vaikuttamaan omaan vireystilaansa, joko lisätä kehollista vireyttä tai rauhoittua. Kehomielellisten työskentelytapojen ohella olen perehtynyt tietoisen hyväksyvän läsnäolon menetelmiin (mindfulness) sekä arvopohjaiseen työskentelyyn (hyväksymis- ja omistautumisterapia). Arvopohjaisen työskentelyn tavoitteena on edistää arvojen mukaista elämää sekä lisätä psykologista joustavuutta – taitoja toimia omien arvojen mukaisesti myös elämän eri vastoinkäymisissä. Olen saanut koulutusta interpersonaaliseen terapiaan, joka on tutkitusti vaikuttava viitekehys masennuksen hoidossa. Muun muassa näitä menetelmiä sovellamme työskentelyssämme sinun tarpeesi, tilanteesi ja toiveesi huomioon ottaen ja ne edellä.

Luokseni voit hakeutua monenlaisissa elämän haasteissa ja -tilanteissa. Minulla on kokemusta esimerkiksi, mielialahäiriöiden, kuten ahdistuksen ja masennuksen hoidosta sekä erilaisista elämänkriiseistä. Mielenkiinnon kohteisiini lukeutuvat myös erilaiset vireystilan säätelyyn haasteet, jotka voivat ilmetä arjessasi muun muassa unettomuutena, uupumuksena, ahdistuksena, kyvyttömyytenä rauhoittua ja rentoutua. Olen tehnyt töitä sekä nuorten että aikuisten parissa ja ennen psykologin uraani työskennellyt 10 vuotta liike-elämässä, tietojärjestelmäkonsultoinnin maailmassa.

Voit lähestyä minua halutessasi apua mm. seuraavissa asioissa:

Varaa aika vastaanotolleni tämän sivun alalaidan lomakkeelta niin keskustellaan mieltäsi painavista asioista, kuten ahdistuksesta, masennuksesta, stressistä tai mistä tahansa asiasta, josta haluat keskustella. Tuen sinua kaikissa mielenterveyteen ja hyvinvointiin liittyvissä haasteissa ja ongelmissa.

Huomioi, että en tarjoa Kela-korvattavaa psykoterapiaa.

Ajanvaraus

Työskentelen Helsingissä. Tapaamiset voimme järjestää haluttaessa myös etänä.

Varaa aika

Artikkelit

envelopemap-markercalendar-fulllaptop-phonebubblecrossmenuarrow-left