Mielipalvelut
Varaa aika
Varaa aika
Varaa aika
Näytä kaikki asiantuntijat

Johanna Pesola

psykologi, yksilöpsykoterapeutti

Helsinki
Etävastaanotto
suomi
Kela-pätevyys

Olen psykologi ja ratkaisukeskeinen psykoterapeutti (ET). Olen toiminut erilaisissa psykologin tehtävissä julkisella sektorilla lähes kymmenen vuoden ajan, jonka jälkeen olen toiminut kolmisen vuotta yksityisenä ammatinharjoittajana. Ammatinharjoittajana olen työskennellyt pääosin kuntoutuspuolella sekä työterveyshuollossa. Yksilötyöskentelyn lisäksi olen toiminut paljon ryhmien kanssa, luennoinut sekä kouluttanut.

Intohimoni on auttaa ihmisiä voimaan paremmin ja kulkemaan kohti unelmiensa mukaista elämää. Näen ihmisen aina kokonaisuutena, ja uskon että mielen hyvinvointiin vaikuttavat hyvin paljon myös fyysiset ja sosiaaliset tekijät. Lähestymistapani terapiatyössä pohjautuu ratkaisukeskeisyyteen, mutta käytän myös muiden suuntauksien menetelmiä joustavasti. Työskentelyni keskiössä on aina ihminen kokonaisuutena, arvokkaana ja tasavertaisena omannäköisensä hyvän elämän tavoittelijana. Omalta osaltani pyrin kohtaamaan jokaisen asiakkaan mahdollisimman aidosti ja läsnäolevasti.

Ratkaisukeskeisyydessä pidän ajattelutavasta, että jokaisella ihmisellä on oikeus kukoistaa. Jokainen ihminen kohtaa elämänsä aikana haasteita, ja joskus elämän tienhaarassa on todella viisasta hakea tukea ammattilaiselta. Hyvä itsetuntemus ja itsensä arvostaminen ovat tärkeimpiä eväitä mielen hyvinvointiin.

Itse pidän mieleni hyvinvointia yllä mm. liikunnan, joogan ja terveellisen ravinnon avulla. Elämänvoimaa minulle antavat työni lisäksi läheiset ihmissuhteet, arjen peruspilarit, koirani sekä uusista asioista innostuminen.

On hienoa saada tehdä työtä Mielipalveluiden muiden ammattilaisten kanssa ja vahvistaa osaamistani ihmisten auttamisessa parhaalla mahdollisella, kokonaisvaltaisuuteen perustuvalla tavalla.

Tarjoan apua seuraaviin ongelmiin:

Tarjoan seuraavia työkaluja:

Varaa aika

Artikkelit

envelopemap-markercalendar-fulllaptop-phonebubblecrossmenuarrow-left