Mielipalvelut
Varaa aika
Varaa aika
Varaa aika
Näytä kaikki asiantuntijat

Nina Nicklén

psykologi

Helsinki
Etävastaanotto
suomi

Haluatko nauttia vielä enemmän elämästä löytää motivaatiota työhön, ymmärtää tunteitasi, ajatuksiasi paremmin ja löytää hyvinvointia elämääsi ja ihmissuhteisiisi? Psykologin palveluni antavat työkaluja hyvinvointiin, kykyyn ymmärtää itseä ja muuttaa omaa toimintaan haluttuun suuntaan. Olen koulutukseltani psykologi ja toiminut laajan työurani aikana hyvin eri ikäisten ja taustaisten ihmisten kanssa. Minulla on laajaa ymmärrystä siitä, mitä hyvinvoinnin lisäämiseen ja muutokseen tarvitaan.

Psykologina minulle on tärkeää tarjota tila, jossa sinä voi tulla kuulluksi ja ymmärretyksi kaikkien ajatusten ja tunteiden kanssa. Välillä meillä on ajatuksia, joiden ääneen sanominen voi tuntua ahdistavalta ja hävettävältä, ja usein kun päässä pyörivä ajatus on tullut kuulluksi ja ymmärretyksi, niin olo helpottaa välittömästi. Psykologina tehtäväni onkin auttaa sinua löytämään ymmärrystä erilaisiin kokemuksiin, tukea sinua kohti haluamaasi muutosta ja lisätä hyvinvointiasi.

Oman kehon tuntemusten tiedostaminen on myös erittäin tärkeä keino ymmärtää mieltämme paremmin. Keho reagoi aina, kun ajattelemme ja tunnemme, ja kehon hyvinvointi vaikuttaa miten mielemme toimii. Joskus selittämättömät kehon oireet voivat olla viesti tunteista, jotka olemme liian kauan jättäneet huomiotta. Yksinkertaisten kehoharjoitteiden kautta voimme myös säädellä meissä heränneitä tunnetiloja. Stressaantunut mieli ei helpota ajattelemalla, että ei pitäisi stressata. Tarvitaan erilaisia työkaluja, jotta mieli saadaan rentoutettua tilaan, jossa sen ei tarvitse reagoida olla jatkuvassa ylikierrostilassa.

Kuka voi tulla psykologin käynnille?

Käynteihin ei tarvitse diagnoosia, eikä psykologin luona ole aiemmin tarvinnut aiemmin käydä. Joskus helpotusta ja ymmärrystä voi saada muutamasta kerrasta, välillä tarvitaan useampi käyntikerta. Käyntien teemat lähtevät aina sinun tarpeistasi ja siitä mihin sinä toivot muutosta. Käynneillä löydetään keinoja, jotta voisit olla mahdollisimman hyvinvoiva, tasapainossa ja elää itsesi näköistä elämää.

Lisäkoulutukseni:

Systeeminen Business Coach- koulutus antaa minulle valmiudet toteuttaa ammattimaista valmennusta, joka auttaa asiakasta saavuttamaan tavoitteensa ja löytämään itsestä voimavaroja ja vahvuuksia toimia tavoitteiden mukaisesti. Coachaus on ratkaisukeskeinen lähestymistapa, jossa mietitään konkreettisia keinoja tavoitteiden saavuttamiseen ja niihin sitoutumiseen.

Rakentava vuorovaikutusohjaaja (Nonviolent Comminication) teoriaan pohjautuva koulutus auttaa minua tunnistamaan asiakkaan tunteita ja hyvinvointia tukevia tarpeita. Valmennan asiakasta myös ilmaisemaan tunteita ja tarpeita vuorovaikutussuhteissa selkeästi sekä kuulemaan toisen osapuolen tarpeita, joka mahdollistaa ymmärryksen ja yhteyden rakentumisen haastavissakin vuorovaikutussuhteissa.

Kokonaisvaltainen rentoutusohjaajan koulutus, Tanssin ja somatiikan koulutus. Käytän työssäni erilaisia kehotietoisuus- ja rentoutumismisharjoitteita, johon ole kouluttautunut. Tutkimusten mukaan ja oman kokemuksen mukaan voimme helpottaa voimakkaita tunteita ja häiritseviä ajatuksia hyvin yksinkertaisien hengitysharjoitteiden avulla. Harjoitteita voidaan käyttää mm. stressin, ahdistuneisuuden ja unettomuuden hoidon apuna.

Vapaat ajat vastaanotolleni löydät alla olevasta kalenterista. Otathan huomioon, että psykologin käynneistäni ei saa Kela- korvausta.

 

Tarjoan apua seuraaviin ongelmiin:

Tarjoan seuraavia työkaluja:

Varaa aika

Artikkelit

envelopemap-markercalendar-fulllaptop-phonebubblecrossmenuarrow-left