Mielipalvelut
Varaa aika
Varaa aika
Varaa aika
Näytä kaikki asiantuntijat

Satu-Merita Vuorinen

Sairaanhoitaja, Yksilöpsykoterapeuttiopiskelija, pariterapeutti, seksuaaliterapeutti

Helsinki
Etävastaanotto
suomi

Olen peruskoulutukseltani sairaanhoitaja ja ihmisten kokonaisvaltainen hoitaminen on lähellä sydäntäni. Haluan auttaa asiakkaitani selviämään elämän vaikeista tilanteista luottamuksellisen, empaattisen ja ammattitaitoisen tuen avulla. Työssäni minulle on tullut tutuksi mielenterveyden monenlaiset ongelmat, kuten esimerkiksi masennus, ahdistus ja uupumus. Ongelmista kertominen ei ole aina helppoa, mutta toivon, että uskallat jakaa kanssani vaikeitakin asioita, joihin voimme sitten yhdessä etsiä ratkaisuja. Pidän tärkeänä kunnioittaa asiakkaan omia arvoja ja lähtökohtia. Autan sinua tarpeittesi mukaan. 

Olen myös pariterapeutti, jolle tunnekeskeinen pariterapia on lähellä sydäntä. Parisuhde on aikuisiän tärkein suhde, joten siihen kannattaa panostaa ja etsiä uusia toimintatapoja, jotta suhde voisi paremmin. Puhumattomuus, välinpitämättömyys ja pettäminen ovat yleisempiä suhteessa esiintyviä ongelmia. Monta kertaa taustalla on juuri pelkoa, luottamuspulaa ja tunnetta, ettei toinen enää välitä minusta. Pariskunnan on hyvä puhua yhdessä terapeutin kanssa parisuhteen ongelmista, jolloin voidaan estää pariskunnan välisiä väärinkäsityksiä. Tule kumppanisi kanssa keskustelemaan.

Olen myös erityistason seksuaaliterapeutti, jonka puoleen voit kääntyä arkea haittaavissa haluttomuuden hoidossa, parisuhteen seksuaaliongelmissa ja oman seksuaali-identiteetin kriiseissä ja kysymyksissä.

Opiskelen tällä hetkellä psykoanalyyttistä psykoterapiaa. Olet tervetullut koulutuspsykoterapia-asiakkaakseni. Terapiassa haluan luoda asiakkailleni lempeän ympäristön, jossa etenemme rauhalliseen, positiiviseen ja sallivaan työskentelyotteeseeni nojautuen. Tavoitteenamme on saada sinut olemaan rohkeasti läsnä elämäsi pohdinnoissa tai risteys- ja kipukohdissa. Elämän kriisit ovat juuri niitä, jotka muuttavat meitä ja vanhoja rakenteitamme. Jokainen myrsky vahvistaa juuriamme, mutta sen voi olla liian voimakasta kestää yksinään. Asianmukaisen tuen avulla kriisit voivat nostaa meidät uudelle tasolle.  

Käyntini eivät ole Kela-korvattavaa psykoterapiaa.

Tarjoa apua seuraaviin ongelmiin:

Ajanvaraus

Ajanvaraus onnistuu alempana sijaitsevasta ajanvarauskalenterista. Avaan koulutuspsykoterapia aikoja pian saataville. Voit nyt jo asettua jonoon lähettämällä sähköpostia [email protected] osoitteeseen otsikolla "Satu-Merita - Psykoterapeuttiopiskelija"

Varaa aika

envelopemap-markercalendar-fulllaptop-phonebubblecrossmenuarrow-left