Mielipalvelut
Varaa aika
Varaa aika
Varaa aika

Masennusklinikka

Siirry ajanvaraukseen

Mielialojen voimakkaat vaihtelut tai masentuneisuus ovat elämänlaatua ja toimintakykyä merkittävästi heikentäviä tekijöitä. Jokaisen ihmisen masentuneisuus on omanlaisensa koska kaikki ihmiset ovat ainutkertaisia. Masentuneisuus voi olla hetkellinen kokemus, mikä helpottaa muutaman päivän sisällä mutta toisinaan masennuksen väistyminen vie hyvinkin pitkään. Yleensä se on ymmärrettävä reaktio johonkin elämäntilanteeseen ja se voi kestää viikoista kuukausiin, joskus pidempäänkin. Toisten ihmisten apu on tärkeä, jotta masennuksen läpi voi elää.

Yksilöterapian lisäksi saat tukea masennusterapiaryhmästä sekä vertaisryhmästä.

Ymmärrämme jokaisen ihmisen ainutlaatuisena. Huomioimme kehon, mielen ja hengen. Käytämme laajasti erilaisia tieteellisesti perusteltuja menetelmiä, joista voi lukea lisää osoitteesta www.mielipalvelut.fi/menetelmia/masennus . Menetelmiä sovelletaan sinun yksilöllisten tarpeidesi mukaan.

Prosessi sisältää luottamuksellisen kontaktin asiantuntijamme kanssa, kartoituksen tähän astisesta elämästäsi ja kokemuksistasi, sosiaalisesta verkostostasi, työtilanteestasi, vuorokausirytmistäsi sekä mielialahistoriastasi ja aikaisemmista hoidoista. Sen lisäksi että keskustelemme kanssasi, haluamme ottaa keskusteluun mukaan myös läheisiäsi jotta saat kaiken tarvitsemasi tuen.

Yksilöterapian lisäksi saat tukea masennusterapiaryhmästä sekä vertaisryhmästä. Tarvittaessa voit myös pitää etätapaamisia psykiatrin kanssa, ja käytössä on myös hätänumero josta saat keskusteluapua tarvittaessa. Nettiseurannalla pidät itse kirjaa mielialastasi, ihmissuhteistasi ja voinnistasi päivittäin, ja tarvittaessa saat lainaan seurantavälineistöä sekä muuta tarpeistoa, esimerkiksi rentoutusäänitteitä tai kirkasvalolampun.

Yhdessä rakennamme sinulle sopivan ohjelman jotta saat apua haasteisiisi.

Varaa aika

Tyhjennä valinnat
calendar-fullcrossmenu