Mielipalvelut
Varaa aika
Varaa aika
Varaa aika

Psykoterapiaryhmä ihmisten kanssa työskenteleville

Työskentely muiden ihmisten kasvun, terveyden ja hyvinvoinnin eteen on kuormittavaa ja aktivoi myös omaan persoonaan liittyviä kipukohtia ja elämän keskeneräisiä kysymyksiä. Tämä ryhmän on ammattilaisten psykoterapiaryhmä, jossa olet itse osallistujana. Voit osallistua ryhmään, jos sinulla on masennus-, ahdistus- tai muita mielenterveyden ongelmia ja haluat työskennellä niiden kanssa ja käsitellä menneisyyden tai tämän päivän elämänkokemuksia. Ryhmä auttaa jäseniään löytämään ymmärrystä ja ratkaisuja. Ryhmämuotoinen psykoterapia on harjoittelupaikka uusille taidoille, asenteille ja ajattelulle. Työskentelyn menetelminä ovat vapaa, luottamuksellinen keskustelu, toiminnalliset harjoitukset ja psykofyysisen psykoterapian työskentelymallit.

Ajankohta
tiistaisin klo 17-19
Sijainti
Mielipalvelun tilat osoitteessa Lehtikuusentie 2
Ohjaaja
Arja Saimaala
Hinta: 20,90 / 105€

(Kela-korvauksen jälkeen/ilman Kela-korvausta) per kokoontumiskerta

Psykoterapiaryhmä kokoontuu tiistaisin klo 17-19. Psykoterapiaryhmään voit hakea Kelan kuntoutuspsykoterapian tukea. Voit osallistua myös omakustanteisesti. Sitoutuminen vuodeksi kerrallaan.

Ryhmään tulijat haastatellaan etukäteen. Ota yhteyttä [email protected] ja sovi keskusteluaika sinulle ja Arjalle ryhmään tutustumista varten. Haastattelun hinta 50€, kesto 45min.

Hinta 20,90/105€ (Kelakorvauksen jälkeen / ilman kelakorvausta, omakustanteisesti) per kokoontumiskerta.

Ryhmän kokoontumistila: Mielipalvelut Oy, Lehtikuusentie 2, 00270 Helsinki

Psykoterapeutti: Arja Saimaala, YTM, ryhmäanalyytikko, psykofyysinen psykoterapeutti, TRO

Tiedustelut: [email protected] ja [email protected]

Yhteydenotot ja ilmoittautumiset sähköpostitse: [email protected]

usersmap-markercalendar-fullcrossmenu