Mielipalvelut
Varaa aika
Varaa aika
Varaa aika

Uniklinikka

Siirry ajanvaraukseen

Uni on tehokkain tapa palautua kuormituksesta ja se on välttämätöntä erityisesti aivojen palautumiselle. Jatkuva univaje synnyttää vireystilan säätelyn vaikeuksia jolloin ihminen kuormittuu kokonaisvaltaisesti herkemmin ja kuormituksesta palautuminen on vaikeampaa. Uni kannattaa usein hoitaa ensin kuntoon ennen muihin mielen pulmiin paneutumista.

Uniklinikka tarjoaa turvallisen ja selkeän hoito-ohjelman, joka auttaa sinua säilyttämään ja korjaamaan elämänrytmit jotta jaksaisit paremmin.

Unettomuus on monitahoinen pulma. Siinä kietoutuvat alttius, stressi, kehon rytmien epäsäännöllisyys, epäonnistuneiden ratkaisuyritysten synnyttämä toivottomuus ja kasvava huoli. Uniklinikka tarjoaa turvallisen ja selkeän hoito-ohjelman, joka auttaa sinua säilyttämään ja korjaamaan elämänrytmit jotta jaksaisit paremmin. Ymmärrämme jokaisen ihmisen ainutlaatuisena.

Käytämme laajasti erilaisia, tieteellisesti perusteltuja menetelmiä. Perustelu sekä alkuperäisiä tiedeartikkeleita niistä, löytyy sivuiltamme osoitteesta mielipalvelut.fi/menetelmia/univaikeudet

Prosessi sisältää luottamuksellisen kontaktin asiantuntijamme kanssa, kartoituksen nukkumishistoriastasi, sosiaalisesta verkostostasi, työtilanteestasi, vuorokausirytmistäsi sekä mielialahistoriastasi ja aikaisemmista hoidoista. Sen lisäksi että keskustelemme kanssasi, haluamme ottaa keskusteluun mukaan myös läheisiäsi jotta saat kaiken tarvitsemasi tuen.

Yksilöterapian lisäksi saat tukea uniterapiaryhmästä sekä vertaisryhmästä. Tarvittaessa voit myös pitää etätapaamisia psykiatrin kanssa, ja käytössä on myös hätänumero josta saat keskusteluapua tarvittaessa. Nettiseurannalla pidät itse kirjaa nukkumisestasi, mielialastasi, ihmissuhteistasi ja voinnistasi päivittäin, ja tarvittaessa saat lainaan seurantavälineistöä sekä muuta tarpeistoa, esimerkiksi rentoutusäänitteitä tai kirkasvalolampun.

Yhdessä rakennamme sinulle parhaat mahdolliset nukkumisrutiinit.

Varaa aika

Tyhjennä valinnat
calendar-fullcrossmenu