Mielipalvelut
Varaa aika
Varaa aika
Varaa aika

Yksilöterapia

Siirry ajanvaraukseen

Terapiassa käydään keskustelun kautta läpi kokemuksia, tutustutaan omiin tunteisiin ja löydetään erilaisia tapoja selviytyä elämän haasteista. Terapia on tarkoitettu kenelle tahansa kuka kamppailee esimerkiksi masennuksen, ahdistuksen, stressin tai selvittämättömän trauman kanssa, erilaisten parisuhteeseen, työhön, kouluun tai perheeseen liittyvien haasteiden kanssa, tai muiden jokapäiväisten ongelmien kanssa.

Terapia sisältää ainutlaatuista dialogia joka ei anna valmiita vastauksia, vaan auttaa sinua löytämään omat vastauksesi ja ratkaisusi.

Terapiassa voidaan käsitellä myös sopeutumista ja integroitumista elämään uudessa maassa. Kun omat selviytymistaitosi ovat lakanneet toimimasta riittävästi, tai haluat kehittää uusia tapoja toimia, terapia voi auttaa.

Terapia sisältää ainutlaatuista dialogia joka ei anna valmiita vastauksia, vaan auttaa sinua löytämään omat vastauksesi ja ratkaisusi. Vaikka terapeutilla on koulutusta ja kokemusta mielen pulmien ratkomisesta, olet loppujen lopuksi itsesi ja kokemuksiesi asiantuntija. Terapeutti kuuntelee sinua ymmärryksen, empatian ja hyväksymisen kautta. Terapeutti auttaa sinua löytämään uusia näkökulmia kohtaamiisi haasteisiin ja auttaa sinua löytämään sinulle sopivia terveitä selviytymiskeinoja. Terapia voi auttaa sinua myös hahmottamaan taustalla pyöriviä ajatuksia ja tunteita joista et ole täysin tietoinen. Se voi auttaa selvittämään hämmentäviä ja ristiriitaisia tunteita ja ymmärtämään niitä. Terapia voi olla pitkäaikaista tai lyhyttä, ratkaisukeskeistä tai tunnepainotteista, riippuen täysin sinun omista tarpeistasi ja haasteistasi.

Ongelmia ei tarvitse pohtia yksin, sillä apua on tarjolla. Yksilöterapiasta löytyy empaattinen kuuntelija joka ei tuomitse, vaan antaa uusia näkökulmia ja auttaa löytämään uusia tapoja selviytyä haasteistasi. Uusille asiakkaillemme ja heille keille terapia on uusi asia, niin suosittelemme ensikartoitusta. Lue lisää ensikartoituksesta.

Varaa aika yksilöterapiaan - Helsinkiin, Tampereelle ja etäyhteyksin ympäri Suomen

Mielipalvelut tarjoaa Yksilöterapiaa Helsingissä ja Tampereella, sekä etäyhteyksin ympäri Suomen. Katso vapaat ajat alla olevasta ajanvarauskalenterista:

Varaa aika

Tyhjennä valinnat
calendar-fullcrossmenu