Mielipalvelut
Varaa aika
Varaa aika
Varaa aika
Näytä kaikki asiantuntijat

Laura Männistö

Terveydenhoitaja, seksuaaliterapeutti

Etävastaanotto
suomi

Seksuaaliterapeuttina minulle on tärkeää ymmärtää asiakkaani arvomaailmaa ja saada kokonaisvaltainen käsitys asiakkaani elämäntilanteesta ja seksuaalihistoriasta. Olen kiinnostunut jokaisen asiakkaani tarinasta ja kuinka saamme yhdessä tutkittua mahdollisia solmukohtia, mitkä liittyvät omaan seksuaalisuuteen ja sukupuolisuuteen kuten identiteettiin, parisuhteeseen, seksuaaliseen haluun, fyysisiin pulmiin tai elämänmuutoksiin. Asiakas on aina itsensä asiantuntija ja tehtäväni on saada asiakkaan seksuaalinen hyvinvointi kohenemaan. Seksuaalisen hyvinvoinnin kohenemisella tarkoitetaan fyysisen tai psyykkisen seksuaalisen hyvinvoinnin lisääntymistä lähtötilanteeseen nähden, mikä on ollut terapiaan hakeutumisen kohdalla.

Olen erityisen kiinnostunut parisuhteen, vanhemmuuden, raskauden ja perheen näkökulmista sekä seksuaalisen minäkuvan, kehollisuuden ja tunteiden käsittelystä terapiassa. Olen erityistason seksuaaliterapeutti (NACS), seksuaalineuvoja (SSS), terveydenhoitaja (amk) ja lisäksi olen suorittanut ryhmäliikunnanohjaajan peruskoulutuksen sekä perheopintojen perusteet (avoin yliopisto).

Vastaanotto on luottamuksellista ja olet lämpimästi tervetullut vastaanotolleni yksin tai kumppanin/kumppaniesi kanssa. Autan Sinua ymmärtämään omaa seksuaalisuuttasi yhä paremmin ja kuljen rinnallasi polullasi. Vastaanotollani on rento tunnelma ja siellä on tilaa kaikille aroillekin kysymyksille ja ajatusten ääneen sanomisille.

Äänirentoutus ja äänimaljahieronta

Peter Hess® äänirentoutusmenetelmässä käytetään korkealaatuisia instrumenttejä ja metodi on kehitetty länsimaiselle ihmiselle syvärentoutusmenetelmäksi. Äänimaljatyöskentelyn peruspilareina painotetaan vastuullisuutta, asiakkaan herkkyyttä sekä yksilöllisyyttä. Olen suorittanut opintoni Suomen Peter Hess® Akatemiassa.

Äänimaljojen pehmeä äänimaailma kutsuu mieltä ja kehoa rentoutumaan. Maljoja soitetaan vaatetetulla keholla, jolloin maljat alkavat värähtelemään. Maljojen äänet ja resonointi keholla rentouttavat, sillä värähtelyt leviävät kehon nesteiden kautta kudoksiin, lihaksiin ja luustoon saakka.

Syvärentoutuksessa ollaan vaatteet päällä, halutessa ohuen viltin alla. Syvärentoutukseen ei kuulu perinteistä hierontaa, eikä se vaadi työntekijän koskettamista asiakkaaseen. Nukahtaminen äänimaljahieronnan aikana on mahdollista. Äänimaljahierontaa ei voida antaa raskauden ensimmäisellä kolmanneksella. Mikäli sinulla on säännöllinen lääkitys tai pitkäaikaissairaus, tarkastathan
hoitavalta lääkäriltäsi äänimaljahieronnan sopivuuden. Huom. varaathan ajan äänimaljahierontaan vain sähköpostitse: [email protected].

Hinta äänimaljahierontaan 50€/h (sis. alkukeskustelu, 40min äänimaljahieronta-syvärentoutus sekä loppukeskustelu).

Tarjoamani palvelut

Varaa aika

Artikkelit

Mitä seksuaaliterapiassa tehdään?
27.8.2020
Laura Männistö
envelopecalendar-fulllaptop-phonebubblecrossmenuarrow-left