Mielipalvelut
Varaa aika
Varaa aika
Varaa aika

Psykoterapiaryhmä naisille

Viikoittain kokoontuva traumatyöskentelypainotteinen psykoterapiaryhmä naisille. Voit osallistua ryhmään, jos sinulla on masennus- ja/tai ahdistusoireita ja haluat työstää traumaattisia tai elämän muutosvaiheisiin liittyviä kokemuksia. Ryhmä auttaa jäseniään löytämään ymmärrystä ja ratkaisuja. Ryhmän avulla saadaan aikaan myönteisiä muutoksia ja elämänlaadun paranemista. Työskentelyn menetelminä ovat vapaa, luottamuksellinen keskustelu ja psykofyysisen psykoterapian ja sensomotorisen traumaterapian työskentelymallit.

Ajankohta
tiistaisin klo 12:30-14:00
Sijainti
Mielipalvelun tilat osoitteessa Lehtikuusentie 2
Ohjaaja
Arja Saimaala
Hinta: 15,90 / 100€

(Kela-korvauksen jälkeen/ilman Kela-korvausta) per kokoontumiskerta

Psykoterapiaryhmä kokoontuu tiistaisin klo 12.30-14. Ryhmä alkaa, kun osallistujien määrä on neljä. Yhteensä ryhmässä voi olla kahdeksan osallistujaa. Psykoterapiaryhmään voit hakea Kelan kuntoutuspsykoterapian tukea. Voit osallistua myös omakustanteisesti. Sitoutuminen vuodeksi kerrallaan.

Hinta 15,90/100€ (Kelakorvauksen jälkeen / ilman kelakorvausta, omakustanteisesti) per kokoontumiskerta.

Ryhmään tulijat haastatellaan etukäteen. Ota yhteyttä [email protected] ja sovi keskusteluaika sinulle ja Arjalle ryhmään tutustumista varten. Haastattelun hinta 50€, kesto 45min.

Ryhmän kokoontumistila: Mielipalvelut Oy, Lehtikuusentie 2, 00270 Helsinki

Psykoterapeutti: Arja Saimaala, YTM, psykoterapeutti, ryhmäanalyytikko, psykofyysinen psykoterapeutti, sensomotorinen psykoterapeutti (taso 1)

Tiedustelut: [email protected] ja [email protected]

Yhteydenotot ja ilmoittautumiset sähköpostitse: [email protected]

usersmap-markercalendar-fullcrossmenu