Mielipalvelut
Varaa aika
Varaa aika
Varaa aika

Psykoterapiaryhmä naisille

Viikoittain kokoontuva traumatyöskentelypainotteinen psykoterapiaryhmä naisille. Voit osallistua ryhmään, jos sinulla on masennus- ja/tai ahdistusoireita ja haluat työstää traumaattisia tai elämän muutosvaiheisiin liittyviä kokemuksia. Ryhmä auttaa jäseniään löytämään ymmärrystä ja ratkaisuja. Ryhmän avulla saadaan aikaan myönteisiä muutoksia ja elämänlaadun paranemista. Työskentelyn menetelminä ovat vapaa, luottamuksellinen keskustelu ja psykofyysisen psykoterapian ja sensomotorisen traumaterapian työskentelymallit.

Ajankohta
tiistaisin klo 14.00-15.30
Sijainti
Mielipalvelun tilat osoitteessa Lehtikuusentie 2
Ohjaaja
Arja Saimaala
Hinta: 15,90 / 100€

(Kela-korvauksen jälkeen/ilman Kela-korvausta) per kokoontumiskerta

Psykoterapiaryhmä naisille kokoontuu tiistaisin klo 14-15.30. Ryhmä on täydentyvä ja siinä voi olla enintään kahdeksan osallistujaa. Psykoterapiaryhmään voit hakea Kelan kuntoutuspsykoterapian tukea (Omavastuuosuus 15,90  €/tapaamiskerta). Voit osallistua myös omakustanteisesti 70€/tapaamiskerta. Sitoutuminen vuodeksi kerrallaan.

Hinta 15,90/70€ (Kelakorvauksen jälkeen / ilman kelakorvausta, omakustanteisesti) per kokoontumiskerta.

Ryhmään tulijat haastatellaan etukäteen. Ota yhteyttä [email protected] ja sovi keskusteluaika sinulle ja Arjalle ryhmään tutustumista varten.

Ryhmän kokoontumistila: Mielipalvelut Oy, Lehtikuusentie 2, 00270 Helsinki

Psykoterapeutti: Arja Saimaala, YTM, psykoterapeutti, ryhmäanalyytikko, psykofyysinen psykoterapeutti, sensomotorinen psykoterapeutti (taso 1)

Tiedustelut ja ilmoittautumiset sähköpostitse: [email protected] ja/tai [email protected]

usersmap-markercalendar-fullcrossmenu