Mielipalvelut
Varaa aika
Varaa aika
Varaa aika

Terapia - Tampere

Varaa aika terapiaan Tampereelle. Ota terapeuttimme mukaan tukijoukkoihisi ja yhdessä saamme asiat taas sujumaan.

Tampere - Terapia - Mielipalvelut - Mielenterveyspalvelut

Varaa aika terapiaan Tampereelle

Ajanvaraus on tehty erittäin helpoksi. Ajanvarauskalenterista voit valita ajan palvelun, terapeutin, sijainnin ja päivämäärän mukaan. Tampereen asiantuntijamme esittelyt löydät tältä sivulta hieman alempaa. Jos haluat tutustua tarkemmin tarjoamiimme palveluihin niin vieraile meidän Palvelut-sivulla ja tutustu palvelukuvauksiin.

Tampereen toimipisteemme osoite on Häkiläpolku 1. Tarkemmat saapumisohjeet löydät ajanvarauskalenterin alapuolelta.

Kun olet tehnyt ajanvarauksen, niin saat  varausvahvistuksen sähköpostiisi. Jos et saa varausvahvistusta muutaman minuutin kuluessa, olethan yhteydessä sähköpostitse: [email protected]

Ajanvaraus

Tyhjennä valinnat

Toimipisteen sijainti

Häkiläpolku 1, 33100 Tampere

Saapuminen
Sisäänkäyntimme on rakennuksen lounaan puoleisessa päädyssä (Tammerkosken puolella). Käyntioveltamme löytyy mm. Pirkanmaan Oikeusapukeskuksen logo. Ulko-oven jälkeen, oikealta puolelta lähtee portaat kellarikerrokseen, josta löydät toimipisteemme.

Asiantuntijamme

Anna-Kaisa Turpeinen
Psykologi, yksilö- ja ryhmäpsykoterapeutti
Kela-pätevyys
EI UUSIA
Etävastaanotto
Helsinki, Tampere
Arttu Myllymäki
Psykologi, neuropsykologiaan erikoistuva
Etävastaanotto
Tampere
Olen työskennellyt pitkään neuropsykiatrisissa työryhmissä. Minulla laajaa perehtyneisyyttä autismikirjon häiriöistä sekä tarkkaavaisuuden ja keskittymisen vaikeuksista (ADHD, ADD).
Erkki Ellonen
psykoterapeutti, psykologi
Kela-pätevyys
Etävastaanotto
Tampere
Terapiatyöni perustuu kognitiiviseen käyttäytymisterapiaan, jossa otan huomioon kehon ja mielen yhteyden ja toimimisen sosiaalisessa ympäristössä.
Milja Käpynen
Psykologi, lyhytterapeutti
Etävastaanotto
Tampere
Olen psykologi ja minulla on kokemusta lasten, nuorten, perheiden ja nuorten aikuisten parista työskentelemisestä. Tutustu minuun paremmin profiilissani.
Ruut Kanko
Psykologi, lyhytterapeutti
Etävastaanotto
Tampere
Työotteeni pohjautuu Hyväksymis- ja Omistautumisterapiaan (HOT-terapia), joka heijastaa myös omia arvojani psykologina.
Saara Korhonen
Psykologi
Etävastaanotto
Tampere
Olet lämpimästi tervetullut vastaanotolleni, kun kaipaat psykologin keskusteluapua haastavassa elämäntilanteessa. Saatavilla ilta-aikoja. Lisätietoa löydät tutustumalla profiiliini.
Satu-Merita Vuorinen
Sairaanhoitaja, Yksilöpsykoterapeuttiopiskelija, pariterapeutti, seksuaaliterapeutti
Etävastaanotto
Helsinki
Työskennellessäni mielenterveyspalveluissa olen kohdannut monenlaisia ja erilaisia asiakkaita mielen pulmineen. Haluan aina ottaa jokaisen asiakkaani vastaan empaattisesti ja kuuntelevasti.

7 syytä valita Mielipalvelut terapeuttiseksi kumppaniksesi

1. Kohtaamme sinut kokonaisena ihmisenä - Ihminen on ruumiillinen, rytminen, psyykkinen ja sosiaalinen olento. Tarjoamme moniulotteista tukea, jossa sinä tulet kuulluksi ja pääset vaikuttamaan oman hyvinvointipolkusi suunnitteluun.

2. Mielipalveluiden palvelut perustuvat viimeisimpään, laadukkaaseen tutkimukseen. Seuraamme jatkuvasti tieteellistä keskustelua uusista menetelmistä, joita otamme käyttöön harkitusti. Mielestämme tutkimustiedon tuominen terapiakäytäntöihin on liian kankeaa. Usein viralliset suositukset laahaavat tutkimuksen perässä. Haluamme antaa asiakkaillemme mahdollisuuden saada parasta mahdollista, viimeisimpään tietoon pohjautuvaa kokonaisvaltaista terapiaa ja tukea.

3. Lääkkeet ovat toisinaan tarpeellisia, mutta niistä on myös paljon harmia. Punnitsemme kanssasi erittäin tarkasti, että ovatko psyykenlääkkeet tarpeen juuri sinun parantumisessasi. Toisinaan ovat, mutta kovin usein pääsemme yhtä hyviin tuloksiin ilmankin ja ilman lääkkeiden mukanaan tuomia mahdollisia harmeja.

4. Monipuolinen osaaminen käytössäsi. Hyödynnämme psyko- tai psykologiterapiaa, aikabiologisia hoitoja, ravintoterapiaa, uniklinikkaa, urheilua, eri lyhytterapian muotoja ja monia muita elämäsi kannalta keskeisiä tekijöitä matkallasi kohti hyvinvointia.
Tarvittaessa terapeuttisi hyödyntää monipuolisen yhteisömme ammattitaitoa, kun suunnittelette miten elämäsi tasapainoisuutta tai vaikkapa nautinnollisuutta lisätään.

5. Tarvittaessa osallistamme verkostoasi toipumiseesi. Sosiaalisina olentoina meidän ihmissuhteemme ovat usein hyvinkin keskeisessä osassa hyvinvointimme kannalta. Usein sinulle tärkeiden ihmisten osallistaminen terapeuttiselle polullesi onkin tosi hyödyllistä. Toki läheistesi osallistaminen on aina sinun päätöksesi.

6. Mielipalvelut on arvostettujen psykologien, Anna-Kaisa Turpeisen ja Aku Kopakkalan perustama boutique-henkinen mielenterveyspalveluiden tarjoaja. Ennen Mielipalveluiden perustamista Anna-Kaisa ja Aku ovat työskennelleet mielenterveyspalveluiden johtotehtävissä esimerkiksi Mehiläisessä ja Aavassa.

7. Panostamme tietoturvaan - Mielipalvelut Oy on pieni kotimainen yritys, joka käyttää asiakastietojensa käsittelyyn Suomalaisen Nordhealth Oy:n tarjoamaa erittäin tietoturvallista asiakasjärjestelmää. Näin haluamme varmistaa, että tietosi eivät ikinä siirry vieraisiin käsiin tai Suomen lakien tavoittamattomiin, kansainvälisille palvelimille.
map-markercalendar-fulllaptop-phonecrossmenu