Mielipalvelut
Varaa aika
Varaa aika
Varaa aika

Terapia - Helsinki

Varaa aika terapiaan Helsinkiin. Ota terapeuttimme mukaan tukijoukkoihisi. Meiltä saat apua vaikeisiinkin mielenterveyden ongelmiin.

Terapia - Helsinki - Ajanvaraus - Mielipalvelut - Mielenterveyspalvelut

Varaa aika terapiaan Helsinkiin

Ajanvaraus on tehty erittäin helpoksi. Ajanvarauskalenterista voit valita ajan palvelun, terapeutin, sijainnin ja päivämäärän mukaan. Helsingin asiantuntijamme esittelyt löydät tältä sivulta hieman alempaa. Jos haluat tutustua tarkemmin tarjoamiimme palveluihin niin vieraile meidän Palvelut-sivulla ja tutustu palvelukuvauksiin.

Helsingin toimipisteemme osoite on Lehtikuusentie 2. Tarkemmat saapumisohjeet löydät ajanvarauskalenterin alapuolelta.

Kun olet tehnyt ajanvarauksen, niin saat varausvahvistuksen sähköpostiisi. Jos et saa varausvahvistusta muutaman minuutin kuluessa, olethan yhteydessä sähköpostitse [email protected]

Ajanvaraus

Tyhjennä valinnat

Toimipisteen sijainti

Lehtikuusentie 2, 00270 Helsinki

Saapuminen
Mielipalveluiden toimipisteen löydät rakennuksen itäsiivestä, rakennuksen takapihalta. Saavuttaessa Mannerheimintieltä Lehtikuusentietä pitkin, kulje rakennuksen itäpäätyyn asti. Käänny vasemmalle (pohjoiseen) kävelytien kohdalta. Tämän jälkeen löydät ulko-ovemme rakennuksen takasivulta, katutasosta.

Asiantuntijamme

Aku Kopakkala
psykologi
Etävastaanotto
Helsinki
Käyttämiäni menetelmiä ovat mm. Interpersoonallinen terapia, aikabiologiset hoidot, elämäntapaan liittyvien seikkojen korjaus (esim. liikunta ja ravinto), perhetapaamiset yms.
Alma Sipilä
Psykologi, lyhytterapeutti
Etävastaanotto
Helsinki
Olen koulutukseltani psykologi, tanssi-ja liiketerapeuttisten menetelmien ohjaaja ja pian valmistuva Wayfinder-lifecoach -valmentaja.
Anna-Kaisa Turpeinen
Psykologi, yksilö- ja ryhmäpsykoterapeutti
Kela-pätevyys
EI UUSIA
Etävastaanotto
Helsinki, Tampere
Ari Lehtonen
Pari- ja Perhepsykoterapeutti, yksilöpsykoterapeuttiopiskelija
Kela-pätevyys
Etävastaanotto
Helsinki
Olen toiminut lähes 30 – vuoden ajan perheiden parissa niin yksilöiden, pariskuntien, vanhempien kuin lasten ja nuorten kanssa. Varaa aika tapaamiselle ajanvarauskalenteristani.
Hanna Sippala
psykologi
Etävastaanotto
Helsinki
Tavoitteenani on, että jokainen asiakkaani tulee kohdatuksi ja nähdyksi kokonaisena inhimillisenä ihmisinä eri puolineen.
Joanna Kraus
pariterapeutti, perheterapeutti
Etävastaanotto
Helsinki
Olen Amerikassa laillistettu terapeutti, ja tarjoan palvelua suomeksi ja englanniksi.
Johanna Pesola
psykologi, yksilöpsykoterapeutti
Kela-pätevyys
EI UUSIA
Etävastaanotto
Helsinki
Lähestymistapani terapiatyössä pohjautuu ratkaisukeskeisyyteen, mutta käytän myös muiden suuntauksien menetelmiä joustavasti.
Liisa Vaalasranta
Psykologi, lyhytterapeutti
Etävastaanotto
Helsinki
Tarjoan psykologin keskusteluapua jaksamisen ja elämän haasteiden tueksi. Ota rohkeasti yhteyttä kun tarvitset apua mielen pulmissa.
Marja Laakso
Toimintaterapeutti, Pari- ja Perhepsykoterapeutti (KELA)
Kela-pätevyys
Etävastaanotto
Helsinki
Olen psykoterapeutti, toimintaterapeutti, erityisopettaja ja työnohjaaja. 
Mira Laitinen
psykologi
Etävastaanotto
Helsinki
Minulle tärkeitä periaatteita työskentelyssä ovat kunnioitus, asiakaslähtöisyys ja yhdenvertaisuus. Työotteeni on joustava ja lyhytterapeuttinen.
Niina Lappalainen
psykologi, yksilöpsykoterapeuttiopiskelija
Etävastaanotto
Helsinki
Olet tervetullut vastaanotolleni minkälaisen hyvinvointiasi uhkaavan ongelman tai oireen takia, tai kun haluat syvemmin ymmärtää itseäsi tai löytää uusia tapoja edistää hyvinvointiasi.
Nina Nicklén
psykologi
Etävastaanotto
Helsinki
Psykologin palveluni antavat työkaluja hyvinvointiin, kykyyn ymmärtää itseä ja muuttaa omaa toimintaan haluttuun suuntaan.
Satu-Merita Vuorinen
Sairaanhoitaja, Yksilöpsykoterapeuttiopiskelija, pariterapeutti, seksuaaliterapeutti
Etävastaanotto
Helsinki
Työskennellessäni mielenterveyspalveluissa olen kohdannut monenlaisia ja erilaisia asiakkaita mielen pulmineen. Haluan aina ottaa jokaisen asiakkaani vastaan empaattisesti ja kuuntelevasti.
Soili Takkala
Vertaisasiantuntija, rentoutusohjaaja, filosofi
Etävastaanotto
Helsinki
Olen vetänyt Suomen ensimmäistä SSRI-vieroituksen vertaisryhmää vuodesta 2015. Toimintaani ohjaavat tieto, taito, kokemus ja läsnäolo sekä halu auttaa. Motto: Mielellään avuksi.
Taina Repo
Psykologi, sertifioitu EMDR-terapeutti, perheterapeutti (KELA), työnohjaaja (STOry)
Kela-pätevyys
Etävastaanotto
Helsinki
Olen laillistettu psykologi, sertifioitu EMDR-terapeutti, perheterapeutti, työnohjaaja (STOry). 25 vuoden kokemus psykologin työstä nuorten, nuorten aikuisten ja perheiden parissa.
Tanja Moring
Sosionomi, ET seksuaaliterapeutti, MBB-terapeutti, kriisityöntekijä
Etävastaanotto
Helsinki, Tampere
Olen erityistason seksuaaliterapeutti ja seksuaaliväkivallan asiantuntija, kriisityöntekijä, sertifioitu Mind-Body Bridging -terapeutti, (kognitiiviskehollinen lyhytterapia)
Yrjö Säävälä
Psykologi, yksilö- ja ryhmäpsykoterapeutti
Kela-pätevyys
EI UUSIA
Etävastaanotto
Helsinki
Olen psykologi ja psykoterapeutti (VET). Koulutuksiani ovat gestalt-psykoterapia, kognitiivisbehavioraalinen työote, ryhmätyönohjaus koulutus, NLP-practioner -koulutus.

7 syytä valita Mielipalvelut terapeuttiseksi kumppaniksesi

1. Kohtaamme sinut kokonaisena ihmisenä - Ihminen on ruumiillinen, rytminen, psyykkinen ja sosiaalinen olento. Tarjoamme moniulotteista tukea, jossa sinä tulet kuulluksi ja pääset vaikuttamaan oman hyvinvointipolkusi suunnitteluun.

2. Mielipalveluiden palvelut perustuvat viimeisimpään, laadukkaaseen tutkimukseen. Seuraamme jatkuvasti tieteellistä keskustelua uusista menetelmistä, joita otamme käyttöön harkitusti. Mielestämme tutkimustiedon tuominen terapiakäytäntöihin on liian kankeaa. Usein viralliset suositukset laahaavat tutkimuksen perässä. Haluamme antaa asiakkaillemme mahdollisuuden saada parasta mahdollista, viimeisimpään tietoon pohjautuvaa kokonaisvaltaista terapiaa ja tukea.

3. Lääkkeet ovat toisinaan tarpeellisia, mutta niistä on myös paljon harmia. Punnitsemme kanssasi erittäin tarkasti, että ovatko psyykenlääkkeet tarpeen juuri sinun parantumisessasi. Toisinaan ovat, mutta kovin usein pääsemme yhtä hyviin tuloksiin ilmankin ja ilman lääkkeiden mukanaan tuomia mahdollisia harmeja.

4. Monipuolinen osaaminen käytössäsi. Hyödynnämme psyko- tai psykologiterapiaa, aikabiologisia hoitoja, ravintoterapiaa, uniklinikkaa, urheilua, eri lyhytterapian muotoja ja monia muita elämäsi kannalta keskeisiä tekijöitä matkallasi kohti hyvinvointia.
Tarvittaessa terapeuttisi hyödyntää monipuolisen yhteisömme ammattitaitoa, kun suunnittelette miten elämäsi tasapainoisuutta tai vaikkapa nautinnollisuutta lisätään.

5. Tarvittaessa osallistamme verkostoasi toipumiseesi. Sosiaalisina olentoina meidän ihmissuhteemme ovat usein hyvinkin keskeisessä osassa hyvinvointimme kannalta. Usein sinulle tärkeiden ihmisten osallistaminen terapeuttiselle polullesi onkin tosi hyödyllistä. Toki läheistesi osallistaminen on aina sinun päätöksesi.

6. Mielipalvelut on arvostettujen psykologien, Anna-Kaisa Turpeisen ja Aku Kopakkalan perustama boutique-henkinen mielenterveyspalveluiden tarjoaja. Ennen Mielipalveluiden perustamista Anna-Kaisa ja Aku ovat työskennelleet mielenterveyspalveluiden johtotehtävissä esimerkiksi Mehiläisessä ja Aavassa.

7. Panostamme tietoturvaan - Mielipalvelut Oy on pieni kotimainen yritys, joka käyttää asiakastietojensa käsittelyyn Suomalaisen Nordhealth Oy:n tarjoamaa erittäin tietoturvallista asiakasjärjestelmää. Näin haluamme varmistaa, että tietosi eivät ikinä siirry vieraisiin käsiin tai Suomen lakien tavoittamattomiin, kansainvälisille palvelimille.
map-markercalendar-fulllaptop-phonecrossmenu