Mielipalvelut
Varaa aika
Varaa aika
Varaa aika

Tiistain Psykoterapiaryhmä - Helsinki

Onko aika huolehtia itsestä, mielestä, voimavaroista ja ihmissuhteista? Kun omaan persoonaan ja tunnemaailmaan liittyvät kipukohdat ja elämän keskeneräiset kysymykset aktivoituvat, avun hakeminen on tulevaisuuden hyvinvoinnin kannalta viisasta. Psykoterapiaryhmä auttaa jäseniään löytämään ymmärrystä ja ratkaisuja. Ryhmämuotoinen psykoterapia on myös harjoittelupaikka uusille taidoille, asenteille ja ajattelulle. Voit osallista ryhmään, jos sinulla on masennus-, ahdistus- tai muita mielenterveyden ongelmia ja haluat työskennellä niiden kanssa ja käsitellä menneisyyden tai tämän päivän elämänkokemuksia. Työskentelyn menetelminä ovat vapaa, luottamuksellinen keskustelu, roolityöskentelyt ja psykofyysisen psykoterapian työskentelymallit.

Ajankohta
tiistaisin klo 16.30-18.30
Sijainti
Mielipalvelut Oy, Lehtikuusentie 2, Helsinki 00270
Ohjaaja
Arja Saimaala ja Aku Kopakkala
Hinta: 20,90/70€

(Kela-korvauksen jälkeen/ilman Kela-korvausta) per kokoontumiskerta

Ryhmä kokoontuu tiistaisin klo 16.30-18.30 Helsingin toimipisteellämme. Psykoterapiaryhmään voit hakea Kelan kuntoutuspsykoterapian tukea. Voit osallistua myös omakustanteisesti. Sitoutuminen vuodeksi kerrallaan. Omavastuuosuus 20,90 €/tapaamiskerta. Itsemaksaville asiakkaille 70€/tapaamiskerta.

Hinta 20,90/70€ (Kelakorvauksen jälkeen / ilman kelakorvausta, omakustanteisesti) per kokoontumiskerta.

Ryhmään tulijat haastatellaan etukäteen. Ota yhteyttä [email protected] ja sovi keskusteluaika sinulle ja Arjalle ryhmään tutustumista varten.

Ryhmän kokoontumistila: Mielipalvelut Oy, Lehtikuusentie 2, 00270 Helsinki

Ryhmän ohjaajat: Arja Saimaala, YTM, psykoterapeutti, ryhmäanalyytikko, psykofyysinen psykoterapeutti, TRO ja Aku Kopakkala, Psykologi, PDO, kouluttaja

Tiedustelut ja ilmoittautumiset sähköpostitse: [email protected] ja/tai [email protected]

usersmap-markercalendar-fullcrossmenu