Mielipalvelut
Varaa aika
Varaa aika
Varaa aika

Mielipalvelut Oy on Aku Kopakkalan ja Anna-Kaisa Turpeisen perustama Helsinkiläinen yritys, joka tarjoaa ratkaisuja ahdistuksen hoitoon ja muihin mielen pulmiin. Olivat ne sitten koko elämään vaikuttavia monisyisiä kokonaisuuksia tai arkisempia asioita.

Mitä ahdistus oikein on?

Ahdistus on hyvin yleinen elämään vaikuttava vaiva. Käytännössä ahdistuneisuus tarkoittaa sitä, että ihminen tuntee olonsa paniikinomaiseksi, jännittyneeksi, levottomaksi tai pahimmillaan kauhistuneeksi. Pieni jännitys on aivan normaalia, ennen esimerkiksi tärkeää esitystä tai urheilusuoritusta. Ahdistuneisuudesta tulee ongelma silloin, kun se on hallitsematonta ja vaikuttaa jatkuvasti päivittäiseen elämään. Eli silloin kun jännitys, tuskaisuus, ahdistus ja levottomuus liittyvät asioihin, joihin ei itse voi vaikuttaa.

Mielipalveluiden asiantuntijoilla on vuosikymmenten kokemus ahdistuneisuuden hoidosta. Varaa rohkeasti aika psykoterapeutille tai psykologille yllä olevan varauskalenterin avulla.

Työskentely yhdessä psykologin tai psykoterapeutin kanssa on aina tiivistä yhteistyötä. Tämän vuoksi ensimmäinen yksilötapaaminen on aina tutustumiskäynti, josta veloitetaan vain 50 euro. Ensimmäisen käynnin tarkoituksena on varmistaa, että yhteistyö sujuu mahdollisimman mutkattomasti.

Mielipalvelut oy Helsinki
Vastaanottomme sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä Helsingin Meilahdessa, osoitteessa Lehtikuusentie 2.

calendar-fullcrossmenu