Mielipalvelut
Varaa aika
Varaa aika
Varaa aika

Apua suruun - Varaa aika nyt

Suru kuuluu elämään. Suru valtaa olon, kun menetät läheisen vaikkapa eron tai kuoleman myötä. Suru voi johtua myös muusta kuin ihmisen menettämisestä. Myös lemmikkieläimen kuolema surettaa. Ihminen voi surra myös muita menetyksiä, kuten itselle tärkeiden haaveiden romuttumista.

Voimakkaimmillaan suru lamauttaa ja vie kyvyn toimia lähes kokonaan. Suru tuntuu kehossa muun muassa rintakehässä painavana ja särkevänä tuntemuksena. Elämänilo vähenee, voi tuntua, että millään ei ole väliä. Surussa itkulla on parantava voima.

Sureminen on voimia vaativaa työtä. Surutyö vie yleisesti muutamasta kuukaudesta vuoteen ja kahteenkin.

Pitkään kestäminen sureminen voi tuntua pelottavalta. Silloin on hyvä hakea itselleen tukea.

Me Mielipalvelut Oy:ssä osaamme antaa tukea ja apua surun käsittelyyn.

Mielipalvelut Oy on Aku Kopakkalan ja Anna-Kaisa Turpeisen perustama Helsinkiläinen yritys, joka tarjoaa ratkaisuja ahdistuksen hoitoon ja muihin mielen pulmiin. Olivat ne sitten koko elämään vaikuttavia monisyisiä kokonaisuuksia tai arkisempia asioita.

Mielipalveluissa ihmistä katsotaan aina kokonaisuutena, eikä ainoastaan yksittäisenä diagnoosina. Me haluamme auttaa sinua mielen pulmissa, oli kyse sitten koko elämää järisyttävistä asioista, tai pienemmistä arkisista ongelmista. Laaja joukko asiantuntijoitamme osaa tukea sinua tarvitsemallasi tavalla.

Ensimmäinen yksilötapaaminen on aina tutustumiskäynti, joka maksaa vain 50 euroa.

Mielipalvelut oy Helsinki
Vastaanottomme sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä Helsingin Meilahdessa, osoitteessa Lehtikuusentie 2.

calendar-fullcrossmenu