Mielipalvelut
Varaa aika
Varaa aika
Varaa aika

Uusi asiakas - Ensikartoitus - Terapia

Ensikartoitus -  Kartoituskäynti - Terapia - Mielipalvelut

Ensikartoitus - Terapia

Haluaisitko varata ajan tapaamiselle terapiaan, mutta et ole täysin varma mikä palvelumuoto olisi sinulle se oikea ja sopivin? Tässä tapauksessa suosittelemme varaamaan "Ensikartoitus"-palvelun. Ensikartoituksessa asiantuntijamme käy yhdessä sinun ja mahdollisesti läheistesi kanssa läpi tilannettasi sellaisena kuin se tällä hetkellä on. Tässä tarkastellaan elämäsi eri osa-alueita mielessä painavista asioista aina ravitsemukseen saakka.

Ensikartoituskäynti on 60 minuutin pituinen ja se voidaan toteuttaa myös etänä oman valintasi mukaan, lisää vain varauksen Viesti-kenttään "Etätapaaminen" niin tapaaminen järjestetään etänä videoyhteyksillä.

Ensikartoituksen tavoitteena on auttaa sinua löytämään oikea terapiamuoto ja terapeutti. Ensikartoitusajan voit varata alempana olevasta ajanvarauskalenteristamme. Ensikartoituskäynnin hinta on 95€. Varatessasi ajan Mielipalveluiden asiantuntijalle, alkaa polkusi kohti toipumista.

7 syytä valita Mielipalvelut terapeuttiseksi kumppaniksesi

1. Kohtaamme sinut kokonaisena ihmisenä - Ihminen on ruumiillinen, rytminen, psyykkinen ja sosiaalinen olento. Tarjoamme moniulotteista tukea, jossa sinä tulet kuulluksi ja pääset vaikuttamaan oman hyvinvointipolkusi suunnitteluun.

2. Mielipalveluiden palvelut perustuvat viimeisimpään, laadukkaaseen tutkimukseen. Seuraamme jatkuvasti tieteellistä keskustelua uusista menetelmistä, joita otamme käyttöön harkitusti. Mielestämme tutkimustiedon tuominen terapiakäytäntöihin on liian kankeaa. Usein viralliset suositukset laahaavat tutkimuksen perässä. Haluamme antaa asiakkaillemme mahdollisuuden saada parasta mahdollista, viimeisimpään tietoon pohjautuvaa kokonaisvaltaista terapiaa ja tukea.

3. Lääkkeet ovat toisinaan tarpeellisia, mutta niistä on myös paljon harmia. Punnitsemme kanssasi erittäin tarkasti, että ovatko psyykenlääkkeet tarpeen juuri sinun parantumisessasi. Toisinaan ovat, mutta kovin usein pääsemme yhtä hyviin tuloksiin ilmankin ja ilman lääkkeiden mukanaan tuomia mahdollisia harmeja.

4. Monipuolinen osaaminen käytössäsi. Hyödynnämme psyko- tai psykologiterapiaa, aikabiologisia hoitoja, ravintoterapiaa, uniklinikkaa, urheilua, eri lyhytterapian muotoja ja monia muita elämäsi kannalta keskeisiä tekijöitä matkallasi kohti hyvinvointia.
Tarvittaessa terapeuttisi hyödyntää monipuolisen yhteisömme ammattitaitoa, kun suunnittelette miten elämäsi tasapainoisuutta tai vaikkapa nautinnollisuutta lisätään.

5. Tarvittaessa osallistamme verkostoasi toipumiseesi. Sosiaalisina olentoina meidän ihmissuhteemme ovat usein hyvinkin keskeisessä osassa hyvinvointimme kannalta. Usein sinulle tärkeiden ihmisten osallistaminen terapeuttiselle polullesi onkin tosi hyödyllistä. Toki läheistesi osallistaminen on aina sinun päätöksesi.

6. Mielipalvelut on arvostettujen psykologien, Anna-Kaisa Turpeisen ja Aku Kopakkalan perustama boutique-henkinen mielenterveyspalveluiden tarjoaja. Ennen Mielipalveluiden perustamista Anna-Kaisa ja Aku ovat työskennelleet mielenterveyspalveluiden johtotehtävissä esimerkiksi Mehiläisessä ja Aavassa.

7. Panostamme tietoturvaan - Mielipalvelut Oy on pieni kotimainen yritys, joka käyttää asiakastietojensa käsittelyyn Suomalaisen Nordhealth Oy:n tarjoamaa erittäin tietoturvallista asiakasjärjestelmää. Näin haluamme varmistaa, että tietosi eivät ikinä siirry vieraisiin käsiin tai Suomen lakien tavoittamattomiin, kansainvälisille palvelimille.
Tyhjennä valinnat
Ensikartoitus -- Kartoituskäynti - Toipuminen ja tutkiminen - Mielipalvelut

Tyypilliset tarkasteltavat tekijät ensikartoituksessa

- Akuutti kriisitilanne ja siinä olevat tekijät
- Pahoinvoinnin ja hyvinvoinnin alueet elämässä tällä hetkellä
- Tunteet ja mieliala
- Ajattelussa piinaavat negatiiviset kehät
- Sosiaalinen tilanne ja tuki
- Elämän muut voimavarat
- Elämän rytmit
- Nukkuminen
- Liikunta ja muut harrastukset
- Ravitsemustilanne
- Taustalla olevat menetykset, kriisit ja traumaattiset tekijät

Ensikartoitus voi kestää yhdestä kerrasta muutamaan käyntikertaan. Ensikartoitus ei ole haastattelua ja testausta, vaan jo ensimmäisestä tapaamisesta lähtien alkaa aktiivinen työskentely toipumisesi eteen. Kartoitusta ja tutkimista tehdään aina yhdessä, muodostat asiantuntijamme kanssa yhteisen tiimin, missä yhteisesti löydetään uutta ymmärrystä tilanteeseesi, mikä avaa heti alusta lähtien mahdollisuuden vointisi helpottamiselle. Jo ensimmäisestä tapaamisesta alkaa terapeuttinen matkasi kohti toipumista.
Mielipalvelut logo

Mielipalvelut - Sinun tukenasi

Mielipalvelut Oy on Aku Kopakkalan ja Anna-Kaisa Turpeisen perustama helsinkiläinen yritys, joka tarjoaa ratkaisuja mielen pulmiin, arkisista tilanteista monisyisempiin kokonaisuuksiin. Perheterapiassa painotetaan erityisesti perheen sisäistä dynamiikkaa ja ratkotaan mahdollisia ongelmia yhdessä. Mielipalveluissa halutaan aina katsoa ihmistä ja perhettä kokonaisuutena, eikä pelkkänä diagnoosina.

Tärkeitä periaatteita meille ovat toisen arvostaminen, tasavertaisuus, kiinnostus ja kunnioitus. On tärkeää olla avoin ja myötätuntoinen.

Tarpeenmukainen hoito on meille tärkeintä. Tarpeenmukaisuus on jokaisen ihmisen kohdalla räätälöity kokonaisuus. Räätälöinti tehdään aina yhdessä, sinun ja perheesi toiveita ja tarpeita kunnioittaen.

Ota meidät mukaan tukijoukkoihisi, niin autamme teitä haasteissanne, olivatpa ne kuinka isoja tai pieniä tahansa. Varaa rohkeasti aika psykoterapeutille tai psykologille varauskalenterimme kautta. Ota ensimmäinen askel jo tänään!
calendar-fullcrossmenu