Mielipalvelut
Varaa aika
Varaa aika
Varaa aika
Näytä kaikki asiantuntijat

Arttu Myllymäki

Psykologi, neuropsykologiaan erikoistuva

Tampere
Etävastaanotto
suomi

Olen neuropsykologiaan erikoistuva psykologi. Työkokemusta minulla on pääasiassa erikoissairaanhoidon tehtävistä aikuis- ja nuorisopsykiatrialta. Työssäni olen saanut auttaa ihmisiä monenlaisissa elämäntilanteissa ja vaikeuksissa. Minulle ovat tuttuja psyykkisen voinnin ongelmat hyvin laaja-alaisesti.

Ajattelen psyykkisten vaikeuksien olevan aina hyvin yksilöllisiä ja moniulotteisia. Jokaisella on vahvuuksia ja näiden tukeminen on keskiössä työtavassani. Hyvä olo rakentuu usein melko yksinkertaisista asioista. Samoin päinvastoin helposti jättää huomaamatta jonkin pienen kuormittavan seikan, joka paisuu vaivihkaa suureksi ongelmaksi. Käynneilläni etsitään väyliä tutkia ja pohtia näitä asioita.

Olen työskennellyt pitkään neuropsykiatrisissa työryhmissä. Minulla on laajaa perehtyneisyyttä autismikirjon häiriöistä sekä tarkkaavaisuuden ja keskittymisen vaikeuksista (ADHD, ADD). Neuro-epätyypillinen ajattelu on minulle tuttua ja voin tarjota kohdennettua tukea tästä viitekehyksestä. Jos nämä asiat askarruttavat, voimme niitä pohtia. Saatat esimerkiksi tunnistaa itsessäsi neurokirjon piirteitä ja haluat tietää miten vakavia ne ovat. Suurimmalla osalla ihmisistä on neuropsykiatristen häiriöiden oireisiin kuuluvia piirteitä. Näiden oivaltamiseen ja niiden kanssa toimeen tulemiseen ei välttämättä tarvita diagnoosia. Diagnoosit ovat kuitenkin pääasiassa vain väline käsitteellistä erityisen vakavia oirekokonaisuuksia. Voimme siis keskustella havaitsemistasi ongelmista esimerkiksi sosiaalisessa vuorovaikutuksessa tai keskittymisessä ja etsiä niihin yhdessä ratkaisuja.

Käyntini eivät ole Kela-korvattavaa psykoterapiaa.

Tarjoan apua seuraaviin ongelmiin:

Varaa aika

Artikkelit

ADHD – Mitä se on ja ei ole
7.10.2022
Arttu Myllymäki
envelopemap-markercalendar-fulllaptop-phonebubblecrossmenuarrow-left