Mielipalvelut
Varaa aika
Varaa aika
Varaa aika
Näytä kaikki asiantuntijat

Milja Käpynen

Psykologi, lyhytterapeutti

Tampere
Etävastaanotto
suomi

Voin auttaa sinua jäsentämään tilannettasi ja haasteitasi, sekä tarjota työkaluja siihen miten myönteinen muutos mahdollistuu ja miten voi oppia hyväksymään oman mielen toimintaa. Minusta saat tuomitsemattoman kanssakulkijan ja autan sinua näkemään asioita eri näkökulmista myötätuntoisesti. Yhdessä voimme muodostaa sinulle tärkeitä ja sinua auttavia tavoitteita ja työskennellä niitä kohti. Kanssani pääset pohtimaan tilannetta eri näkökulmista ja testaamaan uusia toimintamalleja.

Voit varata minulle ajan minkä tahansa huolen vuoksi matalalla kynnyksellä tai esimerkiksi jos sinulla on tunne elämään, ajatuksiin, elämäntilanteeseen, kehonkuvaan, identiteettiin, itsetuntemukseen tai vanhemmuuteen liittyviä huolia ja haasteita. Voin auttaa sinua ymmärtämään, kohtaamaan, jäsentämään ja käsittelemään vaikeita tunteita, kokemuksia ja ajatuksia. Minulla on urheilupsykologian asiantuntemusta. Voin auttaa sinua erilaisten urheiluun ja suorituskykyyn liittyvien haasteiden (esimerkiksi suoritusjännityksen, syömisen ongelmien tai erilaisten pelkojen) kanssa.

Olen psykologi ja minulla on kokemusta lasten, nuorten, perheiden ja nuorten aikuisten parista työskentelemisestä. HOT, positiivinen psykologia, ratkaisukeskeisyys ja kognitiivinen psykologia ovat minulle ominaisia lähtökohtia työskentelylle. Työskentelyn tapaa, tavoitteita ja aikaa räätälöidään sinun tarpeistasi ja resursseistasi käsin. Olen IPC-koulutuksessa (Interpersoonallinen ohjaus) ja sen työohjauksen loppuvaiheessa.

IPC on interpersoonalliseen psykoterapiaa pohjaava lyhytterapeuttinen hoitomenetelmä, joka on suunniteltu nuorille (n.12-18v) lievän tai keskivaikean masennusoireilun hoitoon. IPC pitää sisällään alkukartoituksen lisäksi 3-6 tapaamista, joissa käsitellään oireilua erityisesti ihmissuhteiden näkökulmasta erilaisten harjoitusten, tehtävien ja keskustelun avulla. Jos olet kiinnostunut IPC:stä niin ole yhteydessä minuun ([email protected]) tai varaa tapaamisaika ja kerro kiinnostuksestasi varauksen lisätiedot/viesti-kohdassa.

Voit lähestyä minua halutessasi apua erityisesti seuraavissa asioissa:

Olet tervetullut vastaanotolleni, oli ongelmasi, syysi tai asiasi mikä vaan. Lähdetään yhdessä liikkeelle sinun tarpeidesi pohjalta, kohti itsellesi merkityksellistä elämää!

Huomioi, että en tarjoa Kela-korvattavaa psykoterapiaa.

Ajanvaraus

Työskentelen Tampereella. Tapaamiset voimme järjestää haluttaessa myös etänä.

Varaa aika

envelopemap-markercalendar-fulllaptop-phonebubblecrossmenuarrow-left