Mielipalvelut
Varaa aika
Varaa aika
Varaa aika

Etätapaaminen - Etäterapia

Tarjoamme terapiaa myös etäyhteyksillä. Tutustu etäterapiaan lukemalla lisää!

Etäterapia - Nettiterapia - Etätapaaminen - Viivi Sovellus - Mielipalvelut

Etätapaaminen - Etäterapia

Tarjoamme perinteisten tapaamisten lisäksi myös etätapaamisia eli etäterapiaa. Etäterapia toteutetaan Viivi-sovelluksen kautta videopuhelun muodossa. Videopuhelussa voi myös hyödyntää chat-toiminnallisuutta ja ruudun jakamista. Viivi-sovellus mahdollistaa myös sen, että etäterapiaan voi osallistua useampi henkilö, kuten esimerkiksi läheisesi.

Etäterapian varaaminen tapahtuu helposti ajanvarauskalenterimme kautta. Kaikki ajanvarauksemme ovat sovittavissa etätapaamisiksi. Voit varata suoraan "Etä"-liitteellä olevat vapaat ajat tai sitten varata minkä tahansa ajan ja lisätä "Viesti"-kenttään viestin "Haluan etätapaamisen" niin tapaaminen järjestetään etäyhteyksillä. Saat suoran linkin etäterapiaan ajanvarauksesi vahvistusviestin yhteydessä, joka tulee sähköpostiisi. Klikkaamalla linkkiä etäyhteys avautuu ja etäterapia voi alkaa.

Viivi-sovellus on Diariumin integraatio eli etäyhteys on mahdollisimman tietoturvallinen, koska suomalaisena palveluntuottajana heidän etäterapiapalvelu on asennettu Suomessa sijaitseville palvelinlaitteille. Diarium on Valviran hyväksymä potilastietojärjestelmä. Voit siis huoletta luottaa siihen, että etäterapia on mahdollisimman tietoturvallista ja kotimaista.

Ajanvaraus

Varaa aika etäterapiaan helposti ja kätevästi ajanvarauskalenteristamme. 

Kirjoita "Viesti"-kenttään, että "haluan etätapaamisen" niin tapaaminen järjestetään etänä Viivi-sovelluksen kautta.

Tyhjennä valinnat

Asiantuntijamme

Aku Kopakkala
psykologi
Etävastaanotto
Helsinki
Käyttämiäni menetelmiä ovat mm. Interpersoonallinen terapia, aikabiologiset hoidot, elämäntapaan liittyvien seikkojen korjaus (esim. liikunta ja ravinto), perhetapaamiset yms.
Alma Sipilä
Psykologi, lyhytterapeutti
Etävastaanotto
Helsinki
Olen koulutukseltani psykologi, tanssi-ja liiketerapeuttisten menetelmien ohjaaja ja pian valmistuva Wayfinder-lifecoach -valmentaja.
Anna-Kaisa Turpeinen
Psykologi, yksilö- ja ryhmäpsykoterapeutti
Kela-pätevyys
EI UUSIA
Etävastaanotto
Helsinki, Tampere
Ari Lehtonen
Pari- ja Perhepsykoterapeutti, yksilöpsykoterapeuttiopiskelija
Kela-pätevyys
Etävastaanotto
Helsinki
Olen toiminut lähes 30 – vuoden ajan perheiden parissa niin yksilöiden, pariskuntien, vanhempien kuin lasten ja nuorten kanssa. Varaa aika tapaamiselle ajanvarauskalenteristani.
Arttu Myllymäki
Psykologi, neuropsykologiaan erikoistuva
Etävastaanotto
Tampere
Olen työskennellyt pitkään neuropsykiatrisissa työryhmissä. Minulla laajaa perehtyneisyyttä autismikirjon häiriöistä sekä tarkkaavaisuuden ja keskittymisen vaikeuksista (ADHD, ADD).
Erkki Ellonen
psykoterapeutti, psykologi
Kela-pätevyys
Etävastaanotto
Tampere
Terapiatyöni perustuu kognitiiviseen käyttäytymisterapiaan, jossa otan huomioon kehon ja mielen yhteyden ja toimimisen sosiaalisessa ympäristössä.
Hanna Sippala
psykologi
Etävastaanotto
Helsinki
Tavoitteenani on, että jokainen asiakkaani tulee kohdatuksi ja nähdyksi kokonaisena inhimillisenä ihmisinä eri puolineen.
Joanna Kraus
pariterapeutti, perheterapeutti
Etävastaanotto
Helsinki
Olen Amerikassa laillistettu terapeutti, ja tarjoan palvelua suomeksi ja englanniksi.
Johanna Pesola
psykologi, yksilöpsykoterapeutti
Kela-pätevyys
EI UUSIA
Etävastaanotto
Helsinki
Lähestymistapani terapiatyössä pohjautuu ratkaisukeskeisyyteen, mutta käytän myös muiden suuntauksien menetelmiä joustavasti.
Laura Männistö
Terveydenhoitaja, seksuaaliterapeutti
Etävastaanotto
Seksuaaliterapeuttina minulle on tärkeää ymmärtää asiakkaani arvomaailmaa ja saada kokonaisvaltainen käsitys asiakkaani elämäntilanteesta ja seksuaalihistoriasta.
Liisa Vaalasranta
Psykologi, lyhytterapeutti
Etävastaanotto
Helsinki
Tarjoan psykologin keskusteluapua jaksamisen ja elämän haasteiden tueksi. Ota rohkeasti yhteyttä kun tarvitset apua mielen pulmissa.
Marja Laakso
Toimintaterapeutti, Pari- ja Perhepsykoterapeutti (KELA)
Kela-pätevyys
Etävastaanotto
Helsinki
Olen psykoterapeutti, toimintaterapeutti, erityisopettaja ja työnohjaaja. 
Milja Käpynen
Psykologi, lyhytterapeutti
Etävastaanotto
Tampere
Olen psykologi ja minulla on kokemusta lasten, nuorten, perheiden ja nuorten aikuisten parista työskentelemisestä. Tutustu minuun paremmin profiilissani.
Mira Laitinen
psykologi
Etävastaanotto
Helsinki
Minulle tärkeitä periaatteita työskentelyssä ovat kunnioitus, asiakaslähtöisyys ja yhdenvertaisuus. Työotteeni on joustava ja lyhytterapeuttinen.
Mirka Seppänen
Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti, FM
Etävastaanotto
Ratkaisukeskeiseen lyhytterapiaan voit tulla minkä tahansa mieltäsi painavan ongelman kanssa.
Niina Lappalainen
psykologi, yksilöpsykoterapeuttiopiskelija
Etävastaanotto
Helsinki
Olet tervetullut vastaanotolleni minkälaisen hyvinvointiasi uhkaavan ongelman tai oireen takia, tai kun haluat syvemmin ymmärtää itseäsi tai löytää uusia tapoja edistää hyvinvointiasi.
Nina Nicklén
psykologi
Etävastaanotto
Helsinki
Psykologin palveluni antavat työkaluja hyvinvointiin, kykyyn ymmärtää itseä ja muuttaa omaa toimintaan haluttuun suuntaan.
Ruut Kanko
Psykologi, lyhytterapeutti
Etävastaanotto
Tampere
Työotteeni pohjautuu Hyväksymis- ja Omistautumisterapiaan (HOT-terapia), joka heijastaa myös omia arvojani psykologina.
Saara Korhonen
Psykologi
Etävastaanotto
Tampere
Olet lämpimästi tervetullut vastaanotolleni, kun kaipaat psykologin keskusteluapua haastavassa elämäntilanteessa. Saatavilla ilta-aikoja. Lisätietoa löydät tutustumalla profiiliini.
Sami Kyngas
psykologi
Etävastaanotto
Helsinki
Esittelyteksti tulossa!
Satu-Merita Vuorinen
Sairaanhoitaja, Yksilöpsykoterapeuttiopiskelija, pariterapeutti, seksuaaliterapeutti
Etävastaanotto
Helsinki
Työskennellessäni mielenterveyspalveluissa olen kohdannut monenlaisia ja erilaisia asiakkaita mielen pulmineen. Haluan aina ottaa jokaisen asiakkaani vastaan empaattisesti ja kuuntelevasti.
Soili Takkala
Vertaisasiantuntija, rentoutusohjaaja, filosofi
Etävastaanotto
Helsinki
Olen vetänyt Suomen ensimmäistä SSRI-vieroituksen vertaisryhmää vuodesta 2015. Toimintaani ohjaavat tieto, taito, kokemus ja läsnäolo sekä halu auttaa. Motto: Mielellään avuksi.
Tanja Moring
Sosionomi, ET seksuaaliterapeutti, MBB-terapeutti, kriisityöntekijä
Etävastaanotto
Helsinki, Tampere
Olen erityistason seksuaaliterapeutti ja seksuaaliväkivallan asiantuntija, kriisityöntekijä, sertifioitu Mind-Body Bridging -terapeutti, (kognitiiviskehollinen lyhytterapia)
Yrjö Säävälä
Psykologi, yksilö- ja ryhmäpsykoterapeutti
Kela-pätevyys
EI UUSIA
Etävastaanotto
Helsinki
Olen psykologi ja psykoterapeutti (VET). Koulutuksiani ovat gestalt-psykoterapia, kognitiivisbehavioraalinen työote, ryhmätyönohjaus koulutus, NLP-practioner -koulutus.
Mielipalvelut - Yritys - Psykologit, Psykoterapeutit ja muut terapeutit - Esittely

Mielipalvelut - Sinun tukenasi

Mielipalvelut Oy on Aku Kopakkalan ja Anna-Kaisa Turpeisen perustama helsinkiläinen yritys, joka tarjoaa ratkaisuja mielen pulmiin, arkisista tilanteista monisyisempiin kokonaisuuksiin. Perheterapiassa painotetaan erityisesti perheen sisäistä dynamiikkaa ja ratkotaan mahdollisia ongelmia yhdessä. Mielipalveluissa halutaan aina katsoa ihmistä ja perhettä kokonaisuutena, eikä pelkkänä diagnoosina.

Tärkeitä periaatteita meille ovat toisen arvostaminen, tasavertaisuus, kiinnostus ja kunnioitus. On tärkeää olla avoin ja myötätuntoinen.

Tarpeenmukainen hoito on meille tärkeintä. Tarpeenmukaisuus on jokaisen ihmisen kohdalla räätälöity kokonaisuus. Räätälöinti tehdään aina yhdessä, sinun ja perheesi toiveita ja tarpeita kunnioittaen.

Ota meidät mukaan tukijoukkoihisi, niin autamme teitä haasteissanne, olivatpa ne kuinka isoja tai pieniä tahansa. Varaa rohkeasti aika psykoterapeutille tai psykologille varauskalenterimme kautta. Ota ensimmäinen askel jo tänään!
map-markercalendar-fulllaptop-phonecrossmenu