Mielipalvelut
Varaa aika
Varaa aika
Varaa aika

Psykologiterapia

Siirry ajanvaraukseen

Terapeuttinen käynti sekä pidempi terapiaprosessi psykologilla toteutetaan meillä Mielipalveluissa asiakasta, sinua (tai teitä), avoimesti kohdaten, yhteistä ymmärrystä etsien sekä sinua kokonaisvaltaisesti arvostaen. Psykologimme ovat kaikki käyneet peruskoulutuksensa lisäksi monenlaisia lisäkoulutuksia, jotta he voisivat olla parhaalla mahdollisella tavalla sinulle avuksi. 

Psykologin terapiassa tutkitaan ja käsitellään tämän hetken tilannettasi monelta näkökulmalta ja työstetään myös menneisyyden kipukohtia.

Erilaisia tekniikoita ja menetelmiä on psykologilla käytössään siis monenlaisia. Näitä ovat esimerkiksi 

Kuitenkin lähtökohtana terapiatyöskentelyssä on aina luottamuksellisen suhteen rakentaminen, mikä tapahtuu avoimessa, läsnäolevassa ja arvostavassa kohtaamisessa. Tämä on tärkeä perusta sille, että voidaan yhdessä tutkien löytää paras mahdollinen tapa auttaa juuri sinua, sellaisena kokonaisuutena, kuin sinä ja sinun tilanteesi on. 

Psykologiterapiassa käsitellään monenlaisia tuntemuksia

Psykologin terapiassa tutkitaan ja käsitellään tämän hetken tilannettasi monelta näkökulmalta ja työstetään myös menneisyyden kipukohtia. Tarkastelun kohteena ovat yleensä ainakin ihmissuhdetilanteet, elämäntapatekijät ja elämänhistorian mahdolliset menetykset ja traumaattiset kokemukset. Kuitenkin jokaisen asiakkaan kohdalla painotukset siitä, mitä tutkitaan ja käsitellään vaihtelevat kovastikin. Ainutkertaisuuden huomioonottaminen ja siten juuri sinun tilanteesi ymmärtäminen ovat tekijöitä, jotka ovat toipumisessa avainroolissa. 

Ja jos vaikuttaa siltä, että tarvitsisit pidempää psykoterapiaa, osaavat psykologimme ohjata sinut niihin palveluihin, auttaa sinua miettimään, millainen psykoterapia olisi sinulle parasta sekä tukea sinua siihen asti, kun voit siirtyä psykoterapiaan. 

Varaa aika terapiaan - Helsinkiin, Tampereelle ja etäyhteyksin

Psykologin kanssa käytävä terapia voi olla lyhytterapiaa, kestoltaan 5-20 kertaa tai vastaavasti tarpeen mukaan pidempää. Kesto riippuu aina siitä tilanteesta ja tarpeesta, mikä sinulla on. Psykologi pystyy jo peruskoulutuksensa perusteella hyvin arvioimaan kanssasi tilannettasi sekä olemaan hyvänä apuna mukana toipumisesi matkalla. Uusille asiakkaillemme ja heille keille terapia on uusi asia, niin suosittelemme ensikartoitusta. Lue lisää ensikartoituksesta.

Mielipalveluiden psykologeja ovat mm.

Mielipalvelut tarjoaa Psykologiterapiaa Helsingissä ja Tampereella, sekä etäyhteyksin ympäri Suomen. Kaikkien psykologien ajat ovat varattavissa etänä ympäri Suomen. Katso vapaat ajat alla olevasta ajanvarauskalenterista:

Varaa aika

Tyhjennä valinnat
calendar-fullcrossmenu